Ευρώπη

Ινγκλς και στο… βάθος Ουάιτ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα Τζο Ινγκλς και Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την «ομάδα του λαού» να έχει ως εναλλακτική λύση τον Τζέιμς Ουάιτ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Τζο Ινγκλς για το ρόστερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il», οι άνθρωποι της «ομάδας του λαού» αναμένεται να συναντηθούν με τον μάνατζέρ του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, οι ισραηλινοί το πάνε και ένα… βήμα παραπέρα, αναφέροντας πως εάν ο Αυστραλός φόργουορντ πει «όχι» στη Μακάμπι για χάρη του Ολυμπιακού, τότε η εναλλακτική λύση θα είναι ο Τζέιμς Ουάιτ, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε, αγωνίστηκε στο NBA με τους Νικς, ενώ πριν μετακομίσει στον «μαγικό κόσμο» είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό.

Την περσινή σεζόν, ο Ουάιτ αγωνίστηκε σε 57 ματς με τους Νικς, έχοντας κατά μέσο όρο 2,2 πόντους και 0,8 ριμπάουντ, με το κασέ του να είναι στα 850.000 δολάρια. Μάλιστα, λέγεται πως άνθρωπος της Μακάμπι έχει ήδη μιλήσει μαζί του στο Λας Βέγκας, όπου και συμμετέχει στο Summer League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x