Επικαιρότητα

ΗΠΑ: 30 χρόνια για την έφηβη που σκότωσε τον πατέρα της για να διοργανώνει πάρτι με τα λεφτά του

Κάλυψε το σοβά και πούλησε το όπλο του εγκλήματος για να καλύψει τα ίχνη της

Ποινή κάθειρξης 30 χρόνων θα εκτίσει μία 20χρονη στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, η οποία, όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, δολοφόνησε τον πατέρα της για να πάρει τα χρήματά του και να διοργανώνει πάρτι με ναρκωτικά και όργια.

Η Κρίσταλ Μπρουκ Χάουελ ήταν 17 ετών όταν πυροβόλησε τον πατέρα της στο κεφάλι. Ακολούθως μετέφερε το άψυχο κορμί του σε ένα υπόστεγο, προκειμένου να το «εξαφανίσει». Η επόμενη κίνησή της, ήταν να συγκεντρώσει τα χρήματα του πατέρα της, να καλέσει στο σπίτι με τα οκτώ δωμάτια τους φίλους της και να επιδοθεί σε πάρτι με ναρκωτικά και όργια.



«Πήρε το αυτοκίνητο και μάζεψε όλους τους φίλους της, αγόρασε ναρκωτικά και διοργάνωσε στριπ σόου με τα χρήματα που είχε ο δολοφονημένος από την ίδια πατέρας της», δήλωσε ο εισαγγελέας.

Το νεκρό σώμα του Μάικλ Χάουελ βρέθηκε έναν μήνα μετά από τους καλεσμένους της -τότε- 17χρονης, οι οποίοι προσπάθησαν να μετακινήσουν στο... σαλόνι ένα τραπέζι pinball. Τότε ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το κορίτσι ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα της, λέγοντας πως κάλυψε την τρύπα στο σοβά και πούλησε το όπλο, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x