Επικαιρότητα

ΗΠΑ: Ο Ομπάμα ανέλαβε την... καμπάνια της Χίλαρι κατά του Τραμπ

Κατά την περιοδεία του στη Φιλαδέλφεια

Ο νυν πρόεδρος επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ για την ηθική των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του, για τις αναφορές του στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και για την πεσιμιστική προσέγγιση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την Αμερική

Πρωτοβουλίες για να συνεχιστεί δίχως διακοπή η καμπάνια των Δημοκρατικών και της υποψήφιας προέδρου, Χίλαρι Κλίντον, εναντίον του βασικού ανταγωνιστή, του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, ανέλαβε από την Τρίτη (13/9) ο Μπαράκ Ομπάμα, καλύπτοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά την ασθένεια της άλλοτε υπουργού.

Ο νυν πρόεδρος επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ για την ηθική των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του, για τις αναφορές του στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και για την πεσιμιστική προσέγγιση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την Αμερική.

«Διάβασα μία ανάλυση ότι ο Τραμπ έχει την υποστήριξη των εργατών. Αλήθεια; Ποιος; Ο τύπος που ξόδεψε 70 χρόνια από τη ζωή του στον πλανήτη, δείχνοντας μηδενικό έλεος στους εργαζόμενους; Δεν σε θέλει στο γήπεδο που παίζει γκολφ. Δεν σε θέλει να αγοράζεις από το ίδιο κατάστημα. Σε θέλει όμως για να τον βγάλεις... πρωταθλητή;», τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Με τη Χίλαρι Κλίντον να βρίσκεται κλινήρης με πνευμονία, ο νυν πρόεδρος ανέλαβε δράση, προκειμένου να υπενθυμίσει στους Αμερικανούς ποιος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Η περιοδεία του Ομπάμα στη Φιλαδέλφεια είχε σχεδιαστεί πριν από μήνες, ωστόσο το πρόγραμμα άλλαξε μετά την ασθένεια της Κλίντον, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος ανέλαβε έναν πιο ενεργό ρόλο στην καμπάνια της.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x