Επικαιρότητα

ΗΠΑ: Ο Χαλκ Χόγκαν κέρδισε 140 εκατ. δολάρια και αγόρασε βίλα στη Φλόριντα

Τα πιο επικερδή 101 δευτερόλεπτα στη ζωή του διάσημου παλαιστή

Μία sex tape, μία αγωγή και... λίγα χρόνια αναμονής «άξιζαν τον κόπο» για τον βετεράνο αστέρα του Ρέστλινγκ, Χαλκ Χόγκαν, ο οποίος κέρδισε το δικαστήριο εναντίον της εταιρείας Gawker, επιδικάζοντας το αστρονομικό ποσό των 140 εκατ. δολαρίων.

Η εταιρεία που έχει στην κατοχή της μία σειρά από media, πρόβαλε πριν λίγα χρόνια μία ταινία με σεξουαλικές επαφές του παγκοσμίου φήμης αθλητή, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Ο κατά κόσμον Terry Gene Bolle, προσέφυγε στα δικαστήρια, καθώς ο ίδιος δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του. Ο Χόγκαν δεν θίχτηκε γιατί τον έβγαλαν στον αέρα να κάνει... τρέλες, αλλά γιατί δεν του αποδόθηκε το ποσοστό του κέρδους που του αναλογούσε.

Χρόνια μετά, το δικαστήριο επιδίκασε την υπόθεση και του «χάρισε» το ποσό των 140 εκατ. δολαρίων. Ένα μέρος από αυτά τα χρήματα, πάνω από 1,6 εκατ. δολάρια, ο Χαλκ Χόγκαν το επένδυσε για την αγορά ενός σπιτιού 2.000 τετραγωνικών, με τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, στην παραλία της Φλόριντα.



Ο Χόγκαν εξακολουθεί να διατηρεί το 5.000 τετραγωνικών σπίτι του, με τις 7 κρεβατοκάμαρες και αξίας 3 εκατ. δολαρίων, το οποίο είχε αγοράσει το 2014 με τη σύζυγό του, την εντυπωσιακή Τζένιφερ. Προφανώς μετά την επιδίκαση των 140 εκατ. από την προβολή του βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 41 δευτερολέπτων, ο διάσημος αθλητής έχει χρήμα να ξοδέψει. Ο ίδιος δεν περίμενε ότι το σεξ με τη Χεδερ Κόουλ, το 2007, θα του απέφερε τόσο μεγάλα κέρδη, μετά την προβολή του το 2012.

Συνολικά, από τις προσφυγές του στη δικαιοσύνη για τη συγκεκριμένη ιστορία, ο Χαλκ Χόγκαν έβαλε στον λογαριασμό του 140 εκατ., αποδεικνύοντας ότι 1 λεπτό και 41 δεύτερα, είναι όντως ικανά να σου αλλάξουν τη ζωή στη χώρα της μεγάλης ευκαιρίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x