Επικαιρότητα

Ηράκλειο: 39χρονος έκλεβε τραπεζικές κάρτες και έκανε αγορές

Πώς τον έπιασε η αστυνομία

Όλα δικά του τα ήθελε ένας 39χρονος Έλληνας που έκλεβε πορτοφόλια από πεζούς και σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο. Δεν του έφταναν τα χρήματα και όσα άλλα άρπαζε, φρόντιζε και να αδειάζει τους λογαριασμούς των θυμάτων του χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές τους κάρτες!

Μετά την καταγγελία ενός 39χρονου ότι άγνωστος είχε αρπάξει το πορτοφόλι του που είχε μέσα προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα και έκανε συναλλαγές ύψους άνω των 100 ευρώ με τις κάρτες του, οι αστυνομικές υπηρεσίες ζήτησαν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στα οποία ψώνισε ο δράστης. Έτσι, εξασφάλισαν την εικόνα του και, την επόμενη κιόλας ημέρα, τον συνέλαβαν άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ο 39χρονος, διαπιστώθηκε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου και στις 21 Νοεμβρίου είχε «ανοίξει» δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και είχε αρπάξει από το εσωτερικό τους ένα tablet, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες επίσης έκανε συναλλαγές αξίας άνω των 150 ευρώ σε διάφορα καταστήματα! Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, αλλά η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x