Βόλεϊ

Ήρθε για ΠΑΟΚ ο Ρίτσι

Έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ντανιέλε Ρίτσι.

Ο Ιταλός τεχνικός αφίχθη στο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδος, ώστε από Πέμπτη να ξεκινήσει δουλειά και να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Volley League κόντρα στην Παναχαϊκή την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο πρώην τεχνικός των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, θα αντικαταστήσει τον Χόρχε Ελγκέτα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Νιώθω πολύ όμορφα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Τσαλόπουλο, διότι η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μου δίνει κίνητρο για να κερδίζω παντού στην Ελλάδα, ίσως στην Ευρώπη είναι υπερβολικό, αλλά είναι καλό που έχω την ευκαιρία να δουλέψω και να παλέψω.

Δεν ξέρω πολύ καλά την ομάδα, πιστεύω θα χρειαστώ μια βδομάδα για να καταλάβω καλύτερα τα στοιχεία του κάθε παίκτη και την κατάσταση της ομάδας σε ότι έχει να κάνει και με το εξωαγωνιστικό κομμάτι και μετά θα μπορώ να πω περισσότερα.

Τώρα το μόνο που έχω να πω, είναι ότι ελπίζω να είναι όλα καλά, όπως είχε γίνει και παλαιότερα που ήρθα στην Ελλάδα. Είναι μια καινούργια ευκαιρία, είναι πολύ καλό για έναν προπονητή να δουλέψει στον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ γνωστή και ιστορική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x