Βόλεϊ

Ήρθε ο Γκουλινέλι, έρχεται ο Αγκάμεζ για τον Ολυμπιακό

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών, Φλάβιο Γκουλινέλι βρίσκεται από σήμερα στην χώρα μας και… ξεκινά δουλειά. Την Πέμπτη έρχεται ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών, Φλάβιο Γκουλινέλι, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Ράντοβαν Γκάσιτς.

Ο Ιταλός κόουτς που θα πιάσει άμεσα δουλειά, είπε στο σάιτ του Ερασιτέχνη «Πρώτα από όλα θέλω να τονίσω ότι είναι τιμή που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια. Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ και ο λόγος που με κάλεσε ο Ολυμπιακός είναι ο ίδιος. Θέλουμε να κερδίσουμε όχι μόνο το πρωτάθλημα αλλά όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουμε μέρος. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά με το χτίσιμο της ομάδας μέχρι στιγμής. Κάθε παίκτης του ρόστερ θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και νομίζω ότι η ομάδα θα είναι στην κατάσταση που θέλουμε για να πετύχει τους στόχους που έχουμε μπροστά μας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν. Δεν θα τους υποσχεθώ κάτι απλά θα τους πω ότι η… ιδέα της ομάδας και ο τρόπος που θα αγωνίζεται θα τους ικανοποιήσει».

Για το απόγευμα (16:50) της Πέμπτης (23/6) είναι προγραμματισμένη και η άφιξη του Λίμπερμαν Αγκάμεζ, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του. Ο Κολομβιανός διαγώνιος έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα ενώ θα έχει συνάντηση με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι. Τις επόμενες ημέρες ο Λατινοαμερικάνος άσσος θα περάσει από Ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x