Βόλεϊ

Ήρωας μεταξύ ηρώων ο Γκιούρδας: Σώζει ζωές στο Πυροσβεστικό Σώμα!

Ανάμεσα στους 50 πυροσβέστες που κατέσβησαν την φωτιά στην οδό Κουντουριώτου 40, κοντά στο κέντρο του Πειραιά ήταν και ο θρύλος του ελληνικού βόλεϊ, Μάριος Γκιούρδας!

Ο Μάριος Γκιούρδας ήταν μέλος του σώματος που ανέλαβε την διάσωση εγκλωβισμένων σε πολυκατοικία στο κέντρο του Πειραιά. Εδώ και μερικά χρόνια ο πρώην διεθνής άσος προσφέρει τις υπηρεσίες του στα σώματα ασφαλείας.

Παρά το γεγονός ότι ο παλαίμαχος άσος του φιλέ είναι πλέον τιμ μάνατζερ της Εθνικής μας ομάδας, έχει ενεργό ρόλο και στο Πυροσβεστικό σώμα. Χθες κλήθηκε να συμμετάσχει σε μια εκτεταμένη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό εννέα συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί ηλικίας τριών ετών, από μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία.

Χρίζει αναφοράς τόσο το γεγονός ότι ο 43χρονος βετεράνος δίνει ανελλιπώς το παρών στην υπηρεσία του στο 1ο Πυροσβεστικό Σώμα Πειραιά, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση από τους συναδέλφους του(αντίθετα με άλλους αθλητές…), όσο και η άμεση επέμβαση των υπολοίπων πυροσβεστών για την διάσωση των ανθρώπων που βρίσκονταν σε μεγάλο κίνδυνο.

Οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες αλιεύθηκαν από την σελίδα στο Facebook του ρεπόρτερ Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, ο οποίος βρέθηκε στο συμβάν και ανέδειξε την προσπάθεια όλων των ανδρών της πυροσβεστικής.



Επιμέλεια: Αχιλλέας Ζούγρης, Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x