Χάντμπολ

Ηρωικό come back της ΑΕΚ - Πέταξε εκτός πλέι οφ τον ΠΑΟΚ

Ισοπαλία που έκανε για… 10 νίκες μαζί απέσπασε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ! Με φοβερή αντεπίθεση, έφυγε με το 24-24 από τη Μίκρα και προκρίθηκε εκείνη -αντί των Θεσσαλονικέων- στα πλέι οφ της Handball Premier.

Με ηρωικό τρόπο προκρίθηκε η ΑΕΚ στα πλέι οφ της Handball Premier!

Στο θρίλερ που παίχτηκε στη Μίκρα, η «Ένωση» κατάφερε να… επιβιώσει και επιστρέφοντας από την κόλαση, απέσπασε την ισοπαλία που χρειαζόταν για να περάσει (24-24).

Παρόλο που είκοσι λεπτά πριν τη λήξη οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να χάνουν με έξι γκολ διαφορά (20-14), εξαπέλυσαν ηρωική αντεπίθεση. Με πρωταγωνιστή λοιπόν τον Νικολαΐδη (που πέτυχε τέσσερα γκολ) ισοφάρισαν σε 20-20, ενώ βρήκαν εκ νέου απάντηση όταν έμειναν πίσω με 24-22 τρία λεπτά πριν το τέλος.

Εκεί λοιπόν οι Χόγκας και Γεωργιάδης της επέτρεψαν να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια και αφού ο ΠΑΟΚ απέτυχε να σκοράρει στην τελευταία επίθεση (έχοντας παράπονα πάντως από τον διαιτητή ότι σφύριξε δυο φορές ροκανίζοντας τον χρόνο) πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Δεδομένου λοιπόν ότι και το αποτέλεσμα στο Δούκας-Πανελλήνιος δεν ήταν αυτό που θα βόλευε τον «δικέφαλο του Βορρά» (σ.σ. οι γηπεδούχοι επικράτησαν 24-20) εκείνος είδε την ΑΕΚ να του κλέβει μέσα απ’ τα χέρια την πρόκριση στα πλέι οφ.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-4, 7-6, 9-8, 12-8, 15-9 (ημχ.), 16-12, 19-13, 20-17, 21-20, 23-21, 24-24

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 5, Παλάσκας 3, Τσίλης 4, Νικολαϊδης Ν., Κοκκώνης 2, Μπαντής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 1, Σανίκης 2, Οικονόμου, Γρηγοριάδης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος 1, Βεσελίνοβιτς 5.

ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Νικολαΐδης Χ. 5, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 8, Γεωργιάδης 3, Μακρυγιάννης, Χόγκας 4, Νικολαΐδης Π. 1, Συγγάρης, Αντωνιάδης, Σταύρου, Βαμβακάς 1, Άντρεγιτς 2, Παλάσκας, Χρόνης, Φίλιππας, Αλικάκος.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Χασκής, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 1/1-3/3


Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κος Πετρίδης και άλλοι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (4-5 άτομα) επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές με τις φράσεις: «Δεν θα ξαναπαίξετε στον ΠΑΟΚ, είστε γενίτσαροι, παίζετε για την Αθήνα. Κατά την αποχώρηση μας μετά το τέλος του αγώνα προς τα αποδυτήρια, φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου πετούσαν προς το μέρος των διαιτητών μπουκάλια, νερά, κάδους απορριμμάτων, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα. Κατά την αποχώρησή μας συνοδεία της αστυνομικής δύναμης, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κος Πετρίδης απευθυνόμενος προς τους διαιτητές έλεγε: Κοιτάξτε τα χάλια σας, πως φεύγετε». Τα αντικείμενα τα οποία πετάχτηκαν προς τους διαιτητές προσέκρουσαν στις ασπίδες των αστυνομικών, οι οποίοι μας συνόδευσαν προς την έξοδο μας από τον αγωνιστικό χώρο στα αποδυτήρια».

Ακολουθεί συμπληρωματική έκθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x