Betmasters

Ισλανδία σε τιμές… Βραζιλίας!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την ισοπαλία στο Καζακστάν-Ισλανδία, επιχειρηματολογώντας εναντίον του φαβοριτισμού των Βορειοευρωπαίων.

Ο τίτλος έχει την υπερβολή του, μια και σε αντίστοιχο παιχνίδι η «σελεσάο» θα δινόταν πολύ χαμηλότερα από το 1,70 των Ισλανδών. Η ομάδα του Λαρς Λάγκερμπακ έχει πραγματοποιήσει σούπερ εκκίνηση στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Euro 2016, όπου είναι δεύτερη στο -3 από την απόλυτη Τσεχία και στο +3 από την Ολλανδία. Τον περασμένο Νοέμβρη ηττήθηκε εκτός από τους Τσέχους, με 2-1, και πηγαίνει στην Αστάνα του Καζακστάν για ν΄ αποδείξει, κυρίως, πώς μπορεί να παρουσιάσει συνέχεια στην πορεία της. Φυσικά δεν είναι το μέγεθος ομάδας, που μπορούμε να την εμπιστευτούμε σε τέτοιες τιμές ακόμη και στην έδρα της τελευταίας του γκρουπ.

Οι γηπεδούχοι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όμως η μεγάλη ένσταση έχει να κάνει με το ειδικό βάρος της Ισλανδίας και με το κατά πόσο μπορεί να «καθαρίσει» τέτοια παιχνίδια ως φιλοξενούμενη. Η αποστολή της έχει παίκτες που παίζουν σε πρωταθλήματα που εξελίσσονται, επομένως έχουν και ρυθμό. Υπάρχουν, πάντως, μπόλικοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Σουηδία, Νορβηγία και στο εγχώριο, τα οποία βρίσκονται σε διακοπή ή σε Λίγκες όπως της Δανίας που έχουν κλείσει ένα μήνα ενεργές μετά τη χειμωνιάτικη ανάπαυλα. Ήδη η βαθμολογική συγκομιδή της Ισλανδίας είναι ανέλπιστη και θα προσπαθήσει να την προστατέψει. Αν δεν σκοράρει ένα γρήγορο γκολ, που θ΄ αλλάξει την κατάσταση υπέρ της, στην εξέλιξη του αγώνα πιθανώς να μείνει ικανοποιημένη και με την ισοπαλία από το να πάθει καμιά ολοκληρωτική ζημιά.

Η ισοπαλία έχει σημαντικό ρίσκο, αλλά και καλύτερη απόδοση από το χαμηλότατο «διπλό». To ίδιο σημείο θα επιλέξουμε και στη ματσάρα του δεύτερου γκρουπ, ανάμεσα στο Ισραήλ και την Ουαλία. Μόνο νίκες έχουν οι γηπεδούχοι σε τρία ματς, αήττητοι είναι οι φιλοξενούμενοι σε τέσσερα στον όμιλο και, γενικά, μιλάμε για δύο Εθνικές σε ακμή αυτό το διάστημα. Με το Βέλγιο και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη να υπολείπονται στη βαθμολογία, κάθε πόντος θα είναι πολύτιμος και θα κρίνει πολλά στην τελική σούμα. Αν το Ισραήλ κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για την πρωτιά, μα και για την απευθείας πρόκριση στα τελικά που δίνεται μέσω της δυάδας. Οι Ουαλοί, πάλι, άντεξαν στο Βέλγιο (0-0) τον περασμένο Νοέμβρη. Έχουν το ρόστερ για να πάρουν τον πόντο κι αυτό το ενδεχόμενο επιλέγουμε.

H ΠΡΟΤΑΣΗ
149. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χ (3,25)
151. ΙΣΡΑΗΛ – ΟΥΑΛΙΑ: Χ (3,20)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x