Γενικά

Ισόβια σε πρώην σταρ του ράγκμπι

Ένοχο για πρώτου βαθμού δολοφονία έκρινε το δικαστήριο τον άλλοτε άσο τον Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Άαρον Ερνάντες για τη στυγνή δολοφονία ενός 27χρονου άνδρα.

Κάποτε, όχι πριν από πολύ καιρό, ο Άαρον Ερνάντες είχε συμβόλαιο 40 εκατ. δολαρίων και μια πολλά υποσχόμενη καριέρα μπροστά του. Όμως παραστράτησε και πλέον βλέπει όχι απλώς την καριέρα του, αλλά και τη ζωή του να καταστρέφεται.

Ο 25χρονος άλλοτε άσος των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς καταδικάστηκε για πρώτου βαθμού δολοφονία και θα εκτίσει ισόβια κάθειρξη. Ο άλλοτε σταρ του NFL κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία ενός 27χρονου άνδρα, του Έντιν Λόιντ, που έβγαινε με την αδερφή της μνηστής του.

Οι λόγοι του εγκλήματος δεν έγιναν ποτέ γνωστοί, ωστόσο τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα. Ο Ερνάντες πυροβόλησε το θύμα έξι φορές αργά τη νύχτα της 17ης Ιουνίου του 2013 σε μια εγκαταλελειμμένη βιομηχανική περιοχή. Οι έρευνες στράφηκαν γρήγορα στον Ερνάντες, καθώς στην τσέπη του νεκρού βρέθηκαν τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου που είχε νοικιάσει ο αθλητής.

Ο δικηγόρος του Ερνάντες προσπάθησε να αποδείξει πως η δολοφονία έγινε από δύο φίλους του πελάτη του και πως ο τελευταίος έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο. «Ήταν μάρτυρας σε ένα σοκαριστικό έγκλημα, ένα 23χρονο παιδί που δεν ήξερε τι να κάνει», ισχυρίστηκε, αλλά δεν έπεισε…

Ο Ερνάντες αντιμετωπίζει κι άλλες κατηγορίες, για πυροβολισμούς από διερχόμενο αυτοκίνητο και επίθεση με όπλο σε δύο άνδρες μετά από επεισόδιο σε κλαμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x