Πόλο

Ισοφάρισε τη Βουλιαγμένη με Καραμπέτσο η Χίος

Χάρη στις επεμβάσεις του Φιλίππου Καραμπέτσου, η Χίος νίκησε τη Βουλιαγμένη 10-7 στα πέναλτι στο Ιωνικό Κολυμβητήριο και ισοφάρισε σε 1-1 τη μεταξύ τους ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Η Χίος νίκησε τη Βουλιαγμένη 10-7 στα πέναλτι (κ.α. 7-7) με τις επεμβάσεις του Φίλιππου Καραμπέτσου στο Ιωνικό Κολυμβητήριο του «νησιού της μαστίχας» και ισοφάρισε σε 1-1 τη μεταξύ τους ημιτελική σειρά της Α1 πόλο ανδρών, οπότε οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους το ερχόμενο Σάββατο στον Λαιμό, ώστε να προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε ακόμα και με δύο γκολ στη λήξη της τρίτης περιόδου. Όμως ο Τεσάνοβιτς μείωσε σε 7-6 και αμέσως μετά ο Καραμπέτσος απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενούμενων. Ο Παπούκας ισοφάρισε στο τελικό 7-7 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί, ο Καραμπέτσος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Γκιουβέτση, Σολανάκη και Καπότση, ενώ οι Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος και Ρουστάμοφ ευστόχησαν, χαρίζοντας στους Χιώτες τη νίκη.


Οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 1-2, 2-0, πεν. 3-0

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς 2, Παπούκας 2, Πανταζόπουλος 2, Κανδιόγλου 1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Χρυσοσπάθης 3, Αφρουδάκης 1, Βάσιτς 1, Ποντικέας 1, Γκιουβέτσης 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x