Χάντμπολ

Ισοπαλία για Εθνική Ανδρών

Με σερί 5-0 το Λουξεμβούργο έφτασε στο 20-20 σε… νεκρό χρόνο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό της Εθνικής Ανδρών με το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019.

Η Εθνική αναδείχθηκε ισόπαλη 20-20 με την ομάδα του Λουξεμβούργου, παρότι έλεγχε το παιχνίδι και ήταν μπροστά στο σκορ στην μεγαλύτερη του διάρκεια.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Λοίζο, Ζαμπούνη, Αδαμ Παπαδόπουλο, Κανδύλα, Νικολαΐδη, Τζηρά, Μάλλιο.
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν χαμηλό με την ελληνική ομάδα να έχει σταθερά το προβάδισμα με 2 γκολ (2-4, 5-7, 6-8, 7-9), ενώ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 8-9.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους με δύο γκολ από τον Πασσιά η Εθνική ξέφυγε με +3 (8-11), ενώ λίγο αργότερα κατάφερε με τον Μάλλιο να κάνει το 10-14 στο 40’

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με την διαφορά να πηγαίνει στα 5 γκολ (14-19 και 15-20) στο 52’.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν και εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη της Εθνικής μας, αλλά και δίλεπτες αποβολές μείωσαν και τελικά ισοφάρισαν σε νεκρό χρόνο στο τελικό 20-20.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ- ΕΛΛΑΔΑ 20-20 (8-9 ημχ)
ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Γραμματικός): Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου 2, Κωστακίδης 1, Κανδύλας, Τζηράς 2, Ζαμπούνης 1, Μυλωνάς 1, Νικολαϊδης 3, Γουργούμης, Αραμπατζής 2, Μάλλιος 3, Παπαδόπουλος 2, Μπασμαλής, Λοίζος, Χερουβείμ, Πασσιάς 3

«Είχαμε διάρκεια και ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος»
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των διεθνών εμφανίστηκε ο Νίκος Γραμματικός μετά την ισοπαλία (20-20) απέναντι στο Λουξεμβούργο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τα λάθη, όμως έδωσε και ελαφρυντικά στους αθλητές του για την εικόνα στα τελευταία λεπτά: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Το Λουξεμβούργο ήταν σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι την τελευταία φορά που το αντιμετωπίσαμε. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Θα μιλήσουμε για τα λάθη που έγιναν στα τελευταία λεπτά. Από κει και πέρα είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ξεκινήσαμε από την Ελλάδα πολύ νωρίς το πρωί για να έρθουμε εδώ, ενώ κάναμε και αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι είχαμε διάρκεια και ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x