Euro 2024

Ισοπαλία η Ακτή, αλλά προβλημάτισε

Η Ακτή Ελεφαντοστού βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 51’ με πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά από δύο «στημένα» με τον Ντρογκμπά (74') και τον Γκραντέλ (90+1'), πήρε την ισοπαλία.

Η Ακτή Ελεφαντοστού είχε την τύχη με το μέρος της, μιας και σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε ειδικά στο πρώτο μέρος να έχει δεχτεί δύο και τρία γκολ, κατάφερε να επιστρέψει με 2-2, χάρη σε δύο στημένες μπάλες. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, που πέρασε αλλαγή στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους ισοφάρισε, ενώ το 2-2 έκανε ο Γκραντέλ στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο μέρος το Βέλγιο είχε χάσει σωρεία ευκαιριών, ενώ στο 18ο λεπτό κατάφερε με κεφαλιά του Φελαϊνί ν’ ανοίξει το σκορ. Ο ίδιος είχε ακόμα 2-3 καλές στιγμές να διευρύνει το σκορ, όπως και οι Ντε Μπράουνε και Μάρτενς. Ο Ναϊνγκολάν, στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 51’ με ένα αριστερό σουτ, από δύσκολη γωνία ξεγέλασε τον Μαντέ για να κάνει το 2-0.

Η σύνθεση της ομάδας του Σαμπρί Λαμουσί, στο φιλικό με το Βέλγιο: Mαντέ, Μποκά (46’ Ντρογκμπά), Κόλο Τουρέ, Ζοκορά, Τιοτέ, Ζερβίνιο (64’ Γκραντέλ), Αουριέ, Γιάγια Τουρέ (83’ Μπόνι), Ντιέ, Σίο (46’ Ντζάκπα), Σαγιουμπά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x