Betmasters

Ισοπαλία στην «Αλιάνζ Αρίνα»

Ο Κώστας Μιαούλης κάνει τις εκτιμήσεις του για την 2η ημέρα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με το ματς στο Μόναχο, ν’ αποτελεί την βασική του επιλογή

Η Μάντσεστερ Σίτι θα επισκεφθεί την έδρα των Βαυαρών που θα έχουν αρκετές απώλειες, με τον Ριμπερί να μένει εκτός μάχης αλλά και τον Ρόμπεν να είναι αμφίβολος. Από την άλλη πλευρά εκτός για τους «πολίτες» είναι οι Ζαμπαλέτα και ο πολύ χρήσιμος Γιόβετιτς. Για μένα το 1.60 που δίνεται στον ΟΠΑΠ σαν απόδοση στην Μπάγερν, στην αρχική τιμή του κουπονιού νομίζω πως δεν αξίζει.

Θα δούμε ένα άλλο παιχνίδι, πολύ κλειστό ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, συγκριτικά με τα περσινά, λογικά πιο συντηρητικό και θεωρώ πως από την μία η Μπάγερν δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, από την άλλη θεωρώ πως η Σίτι είναι ικανή να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Θα ρισκάρω στην επιλογή του Χ που στην απόδοση του 3.90, θεωρώ πως είναι εξαιρετική. Από ειδικά σε αυτό το ματς το 1-1 δεν είναι άσχημη επιλογή.

Από εκεί και πέρα τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Παρί Σεν Ζερμέν με την απόδοση να κυμαίνεται στο 1,75, ενώ στο 2-3 γκολ, προβλέπω πως θα κυμανθεί η αναμέτρηση της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την τιμή στο 1.80. Eπιλέγω το 2-3 γκολ σε αυτό το παιχνίδι, μιας και οι τζιαλορόσι δεν δέχονται εύκολα γκολ, ενώ από την άλλη το ματς θα πάει στο 2-0 με 2-1 υπέρ των Ιταλών.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ:

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χ
ΑΓΙΑΞ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: OVER
ΡΟΜΑ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 2-3 ΓΚΟΛ

ΓΙΑ ΣΚΟΡ

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 1-1
ΡΟΜΑ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 2-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x