Betmasters

Ισοπαλία στο Ισραήλ-Βέλγιο

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το «Χ» στο ματς του δεύτερου προκριματικού του Euro 2016 κι έναν «άσο» αουτσάιντερ από την αγγλική Κόνφερενς.

Η εμφάνιση της ομάδας του Έλι Γκούτμαν στο 0-3 από την Ουαλία υπήρξε αποκαρδιωτική. Η ομάδα του «τρία στα τρία» και των εννέα πόντων στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών της διοργάνωσης, που θα γίνει στη Γαλλία, έγινε έρμαιο των ορέξεων του Μπέιλ (δύο γκολ και μία ασίστ) και του Ράμσι (ένα γκολ). Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο στη Χάιφα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τους «κόκκινους διαβόλους» στην Ιερουσαλήμ, κι έφυγε με το κεφάλι κάτω. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Ισραήλ, στην προκειμένη περίπτωση: Όχι απαραίτητα να κερδίσει, αλλά να μην απομακρύνει τον κόσμο που μάζεψε με κόπο.

Ο τραυματισμός του επιθετικού Νταμάρι της Λειψίας και η τιμωρία του αμυντικού Τίμπι είναι σημαντικές απουσίες. Και οι δύο θα ωθήσουν τους γηπεδούχους σε πιο συντηρητικό παιχνίδι. Η ισοπαλία, άλλωστε, τους κρατά από τους Βέλγους στο +1 πόντο από τους Βέλγους και μειώνει – σε πέντε αγώνες – την απόσταση από τους πρώτους Ουαλούς στο -1. Σούπερ αποτέλεσμα δηλαδή, κάτω από τις συνθήκες που θα γίνει το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πάρτι με την Κύπρο (5-0) κι έχουν τη δυνατότητα με «τρίποντο» να πατήσουν κορυφή μαζί με την Ουαλία. Νέο πρόβλημα για τον Βίλμοτς δεν υπάρχει, με κυριότερο να είναι ο τραυματισμός του Λουκάκου. Το ρόστερ του, όμως, δίνει τη δυνατότητα να το καλύψει το κενό.

Οι αποδόσεις στους Βέλγους (τέσσερις νίκες και μία ήττα, σε πέντε αγώνες με το Ισραήλ φιλικούς κι επίσημους) δεν έχουν καμία αξία, αξίζει η ισοπαλία για την οποία θα παίξει το Ισραήλ και – μία αίσθηση – ο ρέφερι Κλάτενμπουργκ! Από εκεί και πέρα, σαν συμπλήρωμα, ο «άσος» της Ντάρτφορντ για την αγγλική Κόνφερενς έχει κάποια λογική, αν και στο ζευγάρι συναντάμε δύο ομάδες που δύσκολα θα πετύχουν τους στόχους τους. Η Γκέιτσχεντ δεν θα προλάβει τα μπαράζ ανόδου, ενώ η Ντάρτφορντ δύσκολα θα σώσει την κατηγορία. Αν είναι το κάνει χρειάζεται να πετύχει την πρώτη της νίκη εντός έδρας μετά τις 11 Νοεμβρίου 2014 (2-1 επί της Ουέλινγκ). Και πάλι θα έχει βουνό ν΄ ανέβει, όμως θα είναι μία αρχή. Λογικά είναι ψηλά ο «άσος», ο οποίος απαιτεί ρίσκο για να πονταριστεί.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
124. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ: 1 (3,55)
128. ΙΣΡΑΗΛ – ΒΕΛΓΙΟ: Χ (3,85)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x