Euro 2016

«Ισοπέδωσε» τη Βοσνία!

Τις τραγικές εμφανίσεις συνέχισε στα προκριματικά του Euro η Βοσνία! Η παρέα του Τζέκο έχασε με κάτω τα χέρια απ’ το μαινόμενο Ισραήλ που με το υπέρ του 3-0, ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της Κύπρου.

Ισραήλ... έτοιμο για Euro παρουσιάζεται στα πρώτα παιχνίδια του στα προκριματικά με το αποψινό να είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα!

Οι Ισραηλινοί βρήκαν σε πολύ κακή κατάσταση τη Βοσνία την οποία... διέλυσαν με σκορ 3-0 και πλέον φιγουράρουν στην κορυφή του ομίλου, όντας στο +1 απ' την Ουαλία και στο +3 απ' την Κύπρο (που είναι στη τρίτη θέση).

Το πάρτι των γηπεδούχων ξεκίνησε με τον Βερμούτ στο 36', συνεχίστηκε με τον Νταμαρί στο 45' κι όταν ο Σούνιτς τρία λεπτά αργότερα άφησε τους Βόσνιους με δέκα παίκτες (δεχόμενος κόκκινη κάρτα), ήρθε ο Ζαχάβι είκοσι λεπτά πριν το φινάλε να βάλει το... κερασάκι στη τούρτα και να υπογράψει τον θρίαμβο!

Δείγμα του κλίματος που υπάρχει στην παρέα της Βοσνίας είναι οι έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων της προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τους μόλις δύο πόντους σε τρία παιχνίδια (ματς λιγότερο) και το ότι βλέπουν την κορυφή με... κιάλια. Γι' αυτό και μετά τη λήξη του ματς, έσπευσαν να αγκαλιάσουν τους παίκτες για να δείξουν προς αυτούς και μόνο τη στήριξή τους.

inner

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Βέλγιο-Ουαλία 0-0

Κύπρος-Ανδόρα 5-0
(9’ Μερκής, 31’, 42’, 60’ Εφραΐμ, 87’ πεν. Χριστοφή)

Ισραήλ-Βοσνία 3-0
(36' Βερμούτ, 45' Νταμαρί, 70' Ζαχάβι)

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου:

1. Ισραήλ 9 (9-2)
2. Ουαλία 8 (4-2)
3. Κύπρος 6 (9-5)
4. Βέλγιο 5 (7-1)*
5. Βοσνία 2 (2-6)*
6. Ανδόρα 0 (2-16)
*Ματς λιγότερο

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (28/3):

Ανδόρα-Βοσνία
Βέλγιο-Κύπρος
Ισραήλ-Ουαλία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x