Παράξενα

Ισπανία: Καθηγητής στα όρια νευρικής κρίσης (video)

Καθηγητής σε Ισπανικό σχολείο προσπαθεί να εξηγήσει επί 20 λεπτά ένα θέμα σε μαθητή του ο οποίος αδυνατεί να κατανοήσει το θέμα, τον ειρωνεύεται και την πληρώνει ένα...

Ένα video που κάνει το γύρο του διαδικτύου από εχθές εμφανίζει έναν καθηγητή σε σχολείο της Ισπανίας ο οποίος ξεπερνά τα όρια της διδαχής και ξεσπά σε έναν υπολογιστή.

Το video έχει τραβηχθεί από έτερο μαθητή και δείχνει έναν καθηγητή να προσπαθεί να εξηγήσει σε έναν από τους μαθητές του ένα θέμα. Ο μαθητής φαίνεται πως αδυνατεί να κατανοήσει το θέμα και ο καθηγητής του λέει "θέλω μόνο λίγη προσπάθεια από εσένα. Αυτό ζητάω μόνο λίγη περισσότερη προσπάθεια να κατανοήσεις αυτό το θέμα. Προσπαθούμε ήδη 20 λεπτά για να κατανοήσεις αυτό το κ***ο θέμα".

Αμέσως μετά ο μαθητής λέει προς τον καθηγητή σε ειρωνικό τόνο "νομίζω πως για αυτό πληρώνεσαι... κάνω λάθος καθυστερημένε;". Η συγκεκριμένη φράση βγάζει εκτός εαυτού τον καθηγητή ο οποίος διαλύει κυριολεκτικά στο έδρανο ένα laptop μπροστά σε όλη την αίθουσα.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το συγκεκριμένο περιστατικό έχει φτάσει στους αρμοδίους του ισπανικού υπουργείου παιδείας ούτε σε ποιο σχολείο έχει λάβει χώρα το συγκεκριμένο περιστατικό.



Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x