Betmasters

Ιστορική μέρα στην Τρίπολη

Ο Γιάννης Σταυρόπουλος αναλύει στο sport-fm.gr την ευκαιρία του Αστέρα να πετύχει την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας του.

Ήρθε η ώρα του Αστέρα. Οι Αρκάδες υποδέχονται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Ροβανιέμι έχοντας το προβάδισμα έπειτα από το 1-1 του πρώτου αγώνα. Οι Φινλανδοί έδειξαν σε αρκετά σημεία πιο έτοιμοι, λόγω και του ότι το πρωτάθλημά τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όμως την ποιότητα των παικτών του Βεργέτη δεν την έχουν.

Στον Αστέρα παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη σε ευρωπαϊκό ματς αλλά και να αποφύγουν στιγμές θρίλερ όπως το ματς με την Ίντερ Μπακού, όπου οδηγήθηκε στα πέναλτι. Ο άσος είναι μικρός (1.50) αλλά αν συνδυαστεί και με το πιθανό under αγγίζει το 3.00.

Από τα άλλα ματς της βραδιάς των προκριματικών του Europa League έχει αξία το διπλό της Μπούρσασπορ στην έδρα της Σακίρ. Οι Τούρκοι με το 0-0 του πρώτου ματς δεν έχουν περιθώρια και έκαναν ντέρμπι την πρόκριση. Οι Γεωργιανοί είναι σκληροτράχηλη ομάδα όμως αποτελεί ερωτηματικό το αν είναι σε θέση να διαχειριστούν την πίεση. Στο μειονεκτήματα των γηπεδούχων προστίθεται και ότι το ματς δεν θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα της Σακίρ, αλλά στο εθνικό στάδιο της Τιφλίδας. Το διπλό στο 1.72.

Αναλυτικά

Αστέρας Τρίπολης – Ροβανιέμι 1 και under (3.00)

Σακίρ – Μπούρσασπορ 2 (1.72)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x