Βόλεϊ

«Ιστορική νίκη για την ΑΕΚ»

Παρά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, οι Κλαρούδας και Τόρες τόνισαν πως η ΑΕΚ θα εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια των υποχρεώσεων της. Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη ο Ρουμελιωτάκης.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ΑΕΚ στις φετινές της υποχρεώσεις συνοδεύτηκε με νίκη επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη, όμως ο Γιώργος Κλαρούδας τόνισε πως αυτή είναι μόνο η αρχή, στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του σημερινού ματς, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια.

«Παίξαμε καλά σε γενικές γραμμές. Θα παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια, διότι ακόμη ψαχνόμαστε ως ομάδα. Όταν δυο-τρεις παίκτες φτάσουν στην καλύτερη τους κατάσταση θα ανέβει και άλλο η ομάδα. Γι αυτό τους δίνουμε χρόνο συμμετοχής. Απέναντι σε μια πολύ ομάδα βρήκαμε λύσεις και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Μέτρησε σίγουρα η απουσία του Γιορντάνοφ. Ακόμη και όταν μπήκε δεν ήταν αυτός που ξέρουμε. Εμείς στο τέλος βελτιώσαμε πολύ την υποδοχή μας και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γκαρθία Τόρες, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, αλλά και στην πίστη που έχει στην ομάδα.

«Πίστεψαν ότι μπορούν να μας κερδίσουν χωρίς αυτόν αλλά δεν συνέβη έτσι. Εμείς χάσαμε το πρώτο σετ από δυο λάθη στο τέλος. Μετά όμως συγκεντρωθήκαμε καλύτερα και όταν ισοφαρίσαμε αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Η ομάδα είναι καινούργια. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη».

Όσον αφορά τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη ανέφερε: «Είναι μία ιστορική νίκη. Σημαίνει πολλά για μας να κερδίζουμε τον νταμπλούχο Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Προσωπικά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Το ίδιο θα κάνουν και όλα τα παιδιά όταν χρειαστεί να παίξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x