Δραστηριότητες

Ισχυρά μηνύματα έστειλε η 3η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo

Η 3η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo, η επίσημη τουριστική Έκθεση της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η 3η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo, η επίσημη τουριστική Έκθεση της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και την εγκαινίασε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Για μια ακόμα χρονιά η Έκθεση απέδειξε τη δυναμική της με τη συμμετοχή 250 εκθετών , 120 διεθνούς επιπέδου Hosted Buyers από 35 χώρες και χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που προέρχονταν από όλους τους κλάδους τουρισμού.

Mε το σύνθημα » COME TO MEET THE GREEKS » η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo 2016 μίλησε με τους παρακάτω αριθμούς:

120 διεθνείς και υψηλού επιπέδου Hosted Buyers ( Tour Operators, MICE & Associations ) από 35 χώρες οι οποίοι κάλυψαν όλους τους τομείς του Ελληνικού Τουρισμού και πραγματοποίησαν νέες συνεργασίες.
250 εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού, Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς του Τουρισμού, Ξενοδοχεία, Luxury Boutique Hotels & Villas, Τουριστικά γραφεία, Εταιρείες Κρουαζιέρας, Management, κ.λ.π...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x