Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ήταν εκεί πάντα όταν τον χρειαζόταν η χώρα του!

Με το πέναλτι εναντίον των Ελβετών ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφτασε τα 50 γκολ με το εθνόσημο και άφησε πίσω του, οριστικά και αμετάκλητα, τον μεγάλο σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Έπεσε λοιπόν το στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε από το 1970 για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Και ήταν φυσικά ο Γουέιν Ρούνεΐ εκείνος που η μοίρα είχε επιλέξει, ακριβώς πριν από 12 χρόνια, να ξεκινήσει το ταξίδι προκειμένου να φτάσει η δική του προσωπική Ιθάκη!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Με το πέναλτι εναντίον των Ελβετών ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφτασε τα 50 γκολ με το εθνόσημο και άφησε πίσω του, οριστικά και αμετάκλητα, τον μεγάλο σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Α

πό εκείνο το πρώτο γκολ εναντίον της ΠΓΔΜ στα Σκοπια ο Ρούνεΐ χρειάστηκε αλλά 49 για να φτάσει σε αυτή την τεράστια επίδοση αφήνοντας πίσω του στο δρόμο εναν προς ένα τεράστια ονόματα.

Ο Τζιμι Γκριβς που πέτυχε 44 γκολ αλλα σε 57 μολις ματς, ειχε προβλέψει απο το 2005 ακομη πως ο πιτσιρικάς απο το Λιβερπουλ θα κατάφερνε αυτο που ο ίδιος αλλα και άλλοι οπως ο Γκαρι Λινεκερ και ο Μαικλ Οουεν απέτυχαν να κάνουν!

Διαβάστε περισσότερα στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x