Κώστας Νικολακόπουλος

Ήταν επώδυνο για πολύ περισσότερους από 65.000

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr μία άλλη όψη του νομίσματος του χθεσινού ντέρμπι Κυπέλλου.

*** Σίγουρα μία ήττα-αποκλεισμός με γκολ στο 89’ και δη μέσα στο σπίτι σου, είναι πάρα πολύ επώδυνη. Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει τη μοναδική φορά μετά από 10 χρόνια που γεμίζεις το ΟΑΚΑ.

*** Μόνο που επώδυνη αυτή η ήττα δεν ήταν μόνο γι΄ αυτούς τους 65.000. Όπως αποδείχθηκε, κι από δημοσιεύματα και από άλλα πράγματα, ήταν επώδυνη για πολύ πολύ περισσότερο από 65.000 κόσμο.

*** Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν ένα αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Όχι μόνο οπαδοί της ΑΕΚ. Πάρα πολλοί ζούσαν κι ανέπνεαν για να πανηγυρίσουν ειδικά ένα τέτοιο αποκλεισμό του Ολυμπιακού, «από την ΑΕΚ της Β΄Εθνικής».

*** Ήταν με την προσδοκία να χάσει ο Ολυμπιακός, να γεμίσει η ομάδα του κι άλλα προβλήματα, και εσωτερικής φύσεως ακόμη ακόμη, μήπως ξεκινούσε μία φθορά, ένα γκρέμισμα του οικοδομήματος.

*** Ακριβώς γι΄αυτό, για το πώς, πόσοι και γιατί περίμεναν να πάθει τη ζημιά, ήταν τεράστια η νίκη του Ολυμπιακού. Πολύ πιο μεγάλη απ΄ότι φαίνεται-από μία απλή πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου.

*** Μόνο που ακόμη ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει τίποτα. Ούτε πρωτάθλημα, ούτε κύπελλο. Κι αν θέλετε την γνώμη μου, ο Ολυμπιακός για να κάνει το νταμπλ, πρέπει να φτύσει αίμα. με θεωρείτε υπερβολικό; Να δούμε αν θα δικαιωθώ. Μακάρι όχι, μακάρι να είναι περίπατος, αλλά να δούμε.

*** Έχει πολλά εμπόδια ακόμη να περάσει ο Ολυμπιακός και θα με θυμηθείτε. Η σεζόν εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Πολύ δύσκολη.

*** Κι όλοι τον Ολυμπιακό τον περιμένουν στη γωνία. Χθες δεν τους έκανε το χατίρι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x