Euroleague

Ιτούδης: «Μπορούν οι αιώνιοι»

Ικανούς να φτάσουν ψηλά στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Ιτούδης. Τι είπε για την Εθνική και την ΤΣΣΚΑ.

Πλήρη τον Ολυμπιακό και ομάδα που θα ανακάμψει τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ιτούδης τους «αιώνιους» μιλώντας στη Real News. Παράλληλα, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, αλλά και στην Εθνική.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για:

-την πορεία των «αιωνίων»: «Πρόκειται για ανταγωνιστικές και δυνατές ομάδες, Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης και παίζει πολύ καλό μπάσκετ, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα με τραυματισμούς, όμως θεωρώ ότι θα ανακάμψει. Και οι δύο θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στην οκτάδα. Είναι νωρίς για οποιαδήποτε τέτοια πρόβλεψη. Η διοργάνωση είναι ένας αληθινός μαραθώνιος».

-την πορεία της ΤΣΣΚΑ: «Είμαστε ακόμη στη μέση, αλλά το γεγονός ότι βγάζουμε υγεία στο παρκέ με αφήνει ικανοποιημένο. Αυτό που λέω συνέχεια στους παίκτες μου είναι δουλειά και πάλι δουλειά. Δεν είμαστε ακόμη στο πικ, όμως φιλοδοξούμε να φτάσουμε. Το κλειδί για εμάς είναι να είμαστε υγιείς, σωματικά και στον νου. Χτίζουμε την ομάδα μας ημέρα με την ημέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Και βλέπουμε».

-την Εθνική: «Νομίζει ότι είναι σε καλό δρόμο και είμαι βέβαιος ότι γρήγορα θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x