Βόλεϊ

Ήττα από Βοϊβοντίνα για Φοίνικα

Ήττα για τον Φοίνικα Σύρου 1-3 σετ από τη Βοϊβοντίνα σε φιλικό που διεξήχθη στην Πάρο για τα εγκαίνια του κλειστού της Μάρπησσου.

Η Βοϊβοντίνα νίκησε 3-1 σετ τον Φοίνικα Σύρου στην Πάρο στο φιλικό για τα εγκαίνια του κλειστού της Μάρπησσου στο νησί των Κυκλάδων.

Πριν τον αγώνα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πάρου – Νάξου, Καλλίνικου. Επίσης, το «παρών» έδωσαν οι τοπικοί φορείς του νησιού, οι βουλευτές Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης και Νίκος Μανιός, όπως, επίσης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο Περιφερειακός σύμβουλος, Μάρκος Δαδάος, και ο έπαρχος της Πάρου.

Στα του αγώνα, για τους «πειρατές» ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και οι παίκτες του Σάσα Στεφάνοβιτς στα πρώτα δύο σετ έδειχναν να ψάχνουν τα πατήματά τους, όμως, στη συνέχεια, οι Συριανοί ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν το ματς.


Τα σετ: 19-25, 27-29, 25-21, 23-25

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Σάσα Στεφάνοβιτς): Στεφανίδης, Χήρας 4, Θεοδόσης, Λινζ 12 (3), Κογκαλίδης, Ζήσης, Γιορντάνοφ 12 (2), Πέτερλιν 11, Πεντίδης 3 (1), Κόνορ, Σταυρακάκης, Γάτσης 5

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ (OsmankacNedzad): Simic 7, Vucicevic 15 (1), Stankovic, Stevanovic 6 (1), Brboric, Vemic 5, Narancic, Peric 18, Kujundzic, Pekovic, Rubic, Radovic, Todorovic 3 (2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x