Γενικά

Ήττα από Μιζουτάνι και αποκλεισμός στη 16άδα για Γκιώνη

Στον γύρο των «16» αποκλείστηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Παγκόσμιο Κύπελλο επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ντίσελντορφ.

Στον γύρο των «16» αποκλείστηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Παγκόσμιο Κύπελλο επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ντίσελντορφ.

Έκανε το μεσημέρι την προσπάθειά του απέναντι στον σπουδαίο Ιάπωνα, Τζουν Μιζουτάνι ώσπου κάμφθηκε με 4-0 σετ (2-11, 10-12, 11-13, 3-11).

Ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το τελευταίο του ματς στον όμιλο την Παρασκευή, όχι όμως τόσο ώστε να γίνει πολύ ανταγωνιστικός κόντρα στο νούμερο 7 του παγκοσμίου ranking list και 4ο φαβορί των αγώνων.

Είχε καλές ευκαιρίες να επικρατήσει στο 2ο και το 3ο σετ, αλλά γενικά ο Μιζουτάνι διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα.

Ο αριστερόχειρας Ασιάτης, πέρα από το πολύ ποιοτικό παιχνίδι του, έχει μεγάλες αρετές απέναντι στην άμυνα και τις έδειξε και σήμερα όταν την ίδια ώρα ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε τη διάρκεια, ούτε τις μπαλιές, που θα έφερναν τον αντίπαλό του σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Γκιώνης, που λόγω της παρουσίας του στη Μπορούσια Ντίσελντορφ, είχε και σήμερα τη συμπαράσταση των Γερμανών φιλάθλων, ολοκλήρωσε την πρώτη εμφάνισή του σε μία ακόμα κορυφαία ατομική διοργάνωση με 1 νίκη και 2 ήττες.

Πέτυχε τον αρχικό στόχο της πρόκρισης στα νοκ άουτ κι από τη στιγμή που θα συναντούσε άμεσα στο ταμπλό ένα από τα πρώτα τέσσερα φαβορί ήταν δεδομένο ότι δεν είχε τις πιθανότητες με το μέρος του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x