Πόλο

Ήττα από την Σερβία για την Εθνική

Λύγισε κόντρα στη Σερβία η Εθνική πόλο ανδρών και ηττήθηκε με 14-10, με αποτέλεσμα να διεκδικήσει την έβδομη θέση στην τελική φάση του Europa Cup.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η Εθνική πόλο ανδρών στην τελική φάση του Europa Cup.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 14-10 από τη Σερβία και θα διεκδικήσει την έβδομη θέση κόντρα στη Ρωσία (ηττήθηκε 15-9 από το Μαυροβούνιο) την Κυριακή (7/4) στις 16:00.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (8-8). Η Σερβία προηγήθηκε στη συνέχεια, με τον Γούνα να απαντάει για το 9-9. Σερί δύο τερμάτων των Σέρβων άνοιξε τη διαφορά υπέρ τους (11-9), με τον Φουντούλη να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 10-10.

Η Σερβία κυριάρχησε στο τελευταίο οκτάλεπτο και πήρε τη νίκη στο, ουσιαστικά αδιάφορο, παιχνίδι, αφού είχαν ήδη κριθεί τα εισιτήρια για το World League.

Οκτάλεπτα: 3-4, 5-4, 3-1, 3-1.
Σερβία (Ντέγιαν Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 1, Ντέντοβιτς, Ραντέλοβιτς, Στογιάνοβιτς, Πιέτλοβιτς 3, Λάζιτς 1, Άλεξιτς 2, Γιάκσιτς 1, Φιλίποβιτς 4, Πρλαΐνοβιτς 1, Ράσοβιτς Στρ. 1, Μίτροβιτς.
Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης 3, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 3, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x