Πόλο

Ήττα για Εθνική πόλο γυναικών στην «αγγαρεία»

Ανώδυνη ήττα για την Εθνική πόλο γυναικών, η οποία έχασε 7-11 από την Ισπανία για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Europa Cup.

Η Ισπανία νίκησε την Εθνική πόλο γυναικών 11-7 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Europa Cup σε ένα αδιάφορο ματς, αφού και οι δυο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκίνησε εντυπωσιακά στην πρώτη περίοδο, βρήκε τις λύσεις και στη δεύτερη περίοδο, όμως ένα επιμέρους σκορ 1-3 στην αρχή της τέταρτης έφερε το 7-6 και το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε με 7-9 για τις Ισπανίδες που βρήκαν τις λύσεις στην τέταρτη περίοδο και έφτασαν στο τελικό +4.

Η Ισπανία άλλαξε γκολκίπερ μετά τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Η Ελλάδα είχε 2/6 παίκτη παραπάνω, 1 κόντρα, 1 φουνταριστό, 3 περιφέρεια. Η Ισπανία είχε 6/9 παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, 1 φουνταριστό, 2 περιφέρεια.

Στην τελική φάση στο Τορίνο, αντίπαλος της Εθνικής στα προημιτελικά θα είναι η Ουγγαρία, που τερμάτισε δεύτερη στον άλλο όμιλο.


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 6-6, 7-9, 7-11\

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Ελληνιάδη 1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ., Κώτσια, Μυριοκεφαλιτάκη, Χυδηριώτη 1, Πάτρα, Μπενέκου, Νίνου Ειρ. 1, Ξενάκη 4, Κοτσιώνη

ΙΣΠΑΝΙΑ (Μιγκέλ Όκα): Γκοντσάλεθ, Πασκουάλ, Ζουρίτα, Μουνιόθ 5, Ορτίθ Ρέγιες, Γκόμεθ 2, Εσπάρ Κλ., Εσπιναγκρόσα, Φόρτσα 2, Ροβιρόσα, Ρουίθ, Λέιτον Αρρρόνες 2, Πέρεθ


Η βαθμολογία του ομίλου μας (Τελική):

1.Ρωσία 101-54 17

2.Ισπανία 64-51 13

3.ΕΛΛΑΔΑ 78-62 6

................................................................

4.Ισραήλ 34-112 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x