Πόλο

Ήττα για την Εθνική πόλο από το Μαυροβούνιο

Στο τελευταίο της φιλικό πριν την αναχώρησή της για το Μπορ της Σερβίας, όπου θα συμμετέχει σε τουρνουά με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων από όλο τον κόσμο η Εθνική ομάδα πόλο έχασε από το Μαυροβούνιο.

Φιλική ήττα με σκορ 9-6 για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων που διήρκησε τρεις ημέρες. Με αυτό το παιχνίδι εγκαινιάστηκε και η Ολυμπιακή πισίνα της πόλης Νίσκιτς (40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα), ενώ παράλληλα ντεμπούτο με το εθνόσημο έκανε ο Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, ο οποίος εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά που έκανε με το σκουφάκι του Εθνικού.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στο πρώτο ημίχρονο με τους Μαυροβουνιους να διατηρούν προβάδισμα ενός γκολ κατα τη λήξη της πρώτης (2-1) και της δεύτερης περιόδου (4-3). Έτσι περίπου κύλησε και το τρίτο οκτάλεπτο με τους αντίπαλους της ελληνικής ομάδας να διατηρουν το ισχνό προβάδισμα. Όμως, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα βρήκε λύσεις στην επίθεση σε αντίθεση με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου και έφτασε στη νίκη με 9-6.

Μαυροβούνιο - Ελλάδα 9-6 (Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 2-2, 3-1)

Μαυροβούνιο: (Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς): Ράντιτς, Ντράσκο Μπργκούλιαν, Πάσκοβιτς 3, Πέτροβιτς, Ντάρκο Μπργκούλιαν 1, Ράντοβιτς 2, Γιάνοβιτς 1, Ντράσκοβιτς 1, Ίβοβιτς 1, Μίσιτς, Κλίκοβατς, Γιόκιτς, Λάζοβιτς, Πιέσιβατς

Ελλάδα: (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης 1, Δερβίσης, Γενηδουνιάς, Σολανάκης, Ποντικέας 1, Αφρουδάκης, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος, Αργυρόπουλος - Κανακάκης

Η ελληνική αποστολή θα βρεθεί στο Μπορ της Σερβίας για τη διεξαγωγή του ομώμυνου τουρουά, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Σερβία, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Βραζιλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x