Βόλεϊ

Ήττα και τρίτη θέση

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τουρκία η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 3-1 σετ από την «οικοδέσποινα», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου και κατέκτησε την τρίτη θέση στο γκρουπ, ήτοι θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Γαλλία την ερχόμενη Παρασκευή για τις θέσεις 5-6.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν απογοητευτικό στο πρώτο σετ και το έχασε με 15-6, στο δεύτερο ισορρόπησε, όμως στο τρίτο «πλήρωσε» την κακή υποδοχή. Στο τέταρτο, πάλεψε στα ίσια, όμως δεν άντεξε από την προσπάθεια.

«Εκτός του πρώτου σετ, όπου δεν έγινε τίποτα σωστό κι ήταν σα να μην υπήρχαμε, μετά, ευτυχώς, καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα σωστά. Κι η βελτίωσή μας δεν ήταν θέμα υποτίμησης από τον αντίπαλο, αφού η Τουρκία δεν έκανε αλλαγές.

Εμείς "ανεβάσαμε" την απόδοσή μας, τους ζορίσαμε κι αυτός ήταν ο στόχος μας, να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και να παίξουμε πέμπτο σετ απέναντι σε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης.


Τα σετ: 25-6, 19-25, 25-14, 25-23

Ελλάδα (Καλμαζίδης): Γεννιτσαρίδη 2, Λαμπρινίδου 10, Κιόση, Χαντάβα 7, Λαμπρούση 5, Παπαφωτίου 1, Αρτακιανού –λ / Μερτέκη 4, Διώτη 12, Γιώτα 1

Τουρκία (Μπαρμπολίνι): Τσεμπετσί 2, Κιρντάρ 14, Αβτσί 4, Νταρνέλ 9, Τοκατίογλου 8, Τοκσόι 7, Καρανταγί –λ / Ονάλ 2, Ουσλουπεχλιβάν 5, Γκούμους 3, Κανσού


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x