Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ήττα-σοκ για τον θρύλο Ηλιάδη!

Απρόσμενη και... σοκαριστική εξέλιξη για τον Ηλία Ηλιάδη. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με ippon από τον Κινέζο Ζενγκ Ζιουνξιάο, δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα του.

Ουδείς περίμενε αυτή την εξέλιξη! Ο Ηλίας Ηλιάδης… αιφνιδιάστηκε από τον Ζενγκ Ζιουνξιάο και τελικώς έχασε με ippon στον πρώτο του αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στα 45’’(!) από τον Κινέζο αντίπαλό του και τέθηκε νοκ-άουτ από τη συνέχεια των -90 κιλών στο τζούντο. Μέσα σε 45’’ «γκρεμίστηκαν» τέσσερα χρόνια προσπάθειας και αγωνίας. Αυτό είναι ο αθλητισμός (καλώς ή κακώς)…

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, χρυσός στην Αθήνα και με πάμπολλα μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν αντέδρασε σωστά στην επίθεση του Ασιάτη, έπεσε «θύμα» της λαβής του και αποκλείστηκε αναπάντεχα στην φάση των «32.

Το σημερινό αποτέλεσμα, ουσιαστικά, σημαίνει πως μπήκε... τελεία -με άδοξο τρόπο- στην σπουδαία καριέρα του θρυλικού αθλητή σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων, αφού δεν θα παίξει σε τέσσερα χρόνια στο Τόκυο. Θρύλος, που μας έκανε περήφανους ουκ ολίγες φορές. Άλλωστε, δεν θεωρείται άδικα ως ο καλύτερος τζουντόκα της εποχής του...

Δείτε ΕΔΩ καρέ-καρέ την λαβή που έφερε τον αποκλεισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x