Super League 2

Ιωαννίδης κατά Σκόρδα!

Δήλωση υπέρ της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Άρης έκανε ο Γιάννης Ιωαννίδης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο (μια ημέρα πριν την δικαστική απόφαση) ότι είναι κατά του πλάνου του Λάμπρου Σκόρδα.

Επίσημη τοποθέτηση για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό έκανε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ιωαννίδης.

Σε αυτήν τάχθηκε υπέρ της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Άρης και κατά του πλάνου του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στην διοίκηση των «κιτρίνων», τρέχοντας τις διαδικασίες για την παραμονή της ομάδας στην Football League.

Την Δευτέρα θα εκδικαστεί η αίτηση της Κοινωνίας Μελών Άρη και του Ερασιτέχνη για ανάκληση της δικαστικής απόφασης του Ειρηνοδικείου που έκανε που έφερε πίσω τον Λάμπρο Σκόρδα στο… τιμόνι του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στον Άρη, αισθάνομαι την υποχρέωση να τοποθετηθώ, ελπίζοντας ότι έτσι θα επικρατήσει η σωφροσύνη και θα λήξει ένας ολέθριος για τον Άρη, δικαστικός αγώνας.

Κατ΄ αρχήν σε ανύποπτο χρόνο είπα ότι ο Άρης θα πρέπει να ξεκινήσει από την ΑΡΧΗ, υπονοώντας σαφώς ότι θα πρέπει να αγωνισθεί στη Γ΄ Εθνική.

Το θέμα που ανακύπτει με τις οικονομικές απαιτήσεις παλαιών παραγόντων κατά της ΠΑΕ Άρης, θα πρέπει να διευθετηθεί σε πνεύμα καλή θέλησης και κατανόησης. Αυτή είναι η δουλει των διοικούντων.

Ως προς δε την επικείμενη δικαστική διαμάχη της Δευτέρας (1-9-2014), σχετικά με την αίτηση ανάκλησης της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής, έχω να πω ότι εφόσον όλος ο κόσμος του Άρη (φίλαθλοι, παράγοντες, παίκτες, Α.Σ. Κοινωνία Μελών Άρη, πρώην αθλητές) τάσσονται χωρίς καμιά επιφύλαξη υπέρ της συμμετοχής της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, τούτο είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν πρέπει κανείς να εμποδίσει.

Καθώς επιτέλους στον Άρη υπάρχει γενική ομοψυχία που είναι το κύριο στοιχείο για την επιτυχία μιας ομάδας και αυτή την ομοψυχία θα πρέπει να τη διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Για το λόγο αυτό κάνω έκκληση να σταματήσουν αυτοί οι χωρίς λόγο δικαστικοί διαξιφισμοί, γιατί δεν ωφελούν εν τέλει κανέναν και ιδιαίτερα αυτούς που τους προκαλούν, ώστε όλοι να ξαναχτίσουμε τον Άρη από την ΑΡΧΗ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x