Επικαιρότητα

Καβάλα: 42χρονη έκλεβε από σπίτια κέρματα, τρόφιμα μέχρι και παπούτσια

Μέσα από τα σπίτια ή τις αυλές, είχε κλέψει συνολικά 250 ευρώ, δύο κινητά, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα ρολόι, ένα ζευγάρι παπούτσια, έγγραφα και διάφορα τρόφιμα

Διακρίσεις δεν έκανε, ούτε είχε προτιμήσεις στα είδη που άρπαζε από τα σπίτια στα χωριά της Καβάλας όπου τρύπωνε όταν έβρισκε ξεκλείδωτες πόρτες, μια 42χρονη Ελληνίδα η οποία έκλεβε ό,τι ήταν εύκαιρο, από κέρματα μέχρι και τα… παπούτσια των ενοίκων!

Η δράση της περιελάμβανε έξι κλοπές και δύο απόπειρες σε σπίτια στη Χρυσούπολη, το Χρυσοχώρι και το Μοναστηράκι Καβάλας, τις οποίες διέπραξε από τις 5 Σεπτεμβρίου ως τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου στο Χρυσοχώρι.

Μέσα από τα σπίτια ή τις αυλές, είχε κλέψει συνολικά 250 ευρώ, δύο κινητά, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα ρολόι, ένα ζευγάρι παπούτσια, έγγραφα και διάφορα τρόφιμα.
Στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν 100 ευρώ, το ρολόι και ένα κινητό, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκαν και 33 ναρκωτικά για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας στην οποία οδηγήθηκε, της άσκησε δίωξη δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x