Επικαιρότητα

Καβάλα: Ανήλικος σε σπείρα που διέρρηξε τρία σπίτια

Άρπαξαν συνολικά 1.055 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν πριν γίνουν αντιληπτοί.

Είχαν παρελθόν στις κλοπές οι τρεις από τους τέσσερις νεαρούς που έκαναν επιδρομή σε ένα χωριό της Καβάλας και διέρρηξαν τρία σπίτια μέσα σε λίγα λεπτά! Έτσι, ταυτοποιήθηκαν εύκολα κατά τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Χρυσούπολης.

Οι δράστες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, πήγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Χρυσοχώρι Καβάλας και εισέβαλαν σε τρία σπίτια προκαλώντας τους σημαντικές φθορές. Άρπαξαν συνολικά 1.055 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν πριν γίνουν αντιληπτοί. Όταν έφευγαν, όμως, κάποιος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και τον τύπο του αυτοκινήτου.

Το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον 18χρονο Έλληνα οδηγό και το κατέσχεσαν ως μέσο για την διάπραξη κλοπών. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου αποκαλύφθηκε η ταυτότητα δυο εκ των τριών συνεργών του ηλικίας 20 και 16 χρόνων που αναζητούνται, όπως και ο άγνωστος τέταρτος της σπείρας. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας άσκησε σε όλους δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x