Ελλάδα

Κάντζι: «Βρίσκουμε ρυθμό»

Αισιόδοξος για την πορεία των Τρικάλων, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Νέα Κηφισιά, εμφανίστηκε ο Κένι Κάντζι.

Μετά από τέσσερις σερί ήττες, τα Τρίκαλα ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Νέα Κηφισιά το Σάββατο.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Κηφισιά είναι μία καλή ομάδα, έχουν κάνει μεγάλες νίκες με κορυφαία αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε τον κάθε φίλαθλο, όλο το κοινό στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξουν γιατί θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για να παρακολουθήσει κανείς», δήλωσε ο σέντερ της ομάδας, Κένι Κάντζι.

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ όπως έκανα και στην Πάτρα και θα κάνω ότι χρειάζεται. Είχα κάποιες περιπέτειες, κατάλαβα το λάθος μου, με στήριξε η ομάδα και ο προπονητής και είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσει μία εξαιρετική σεζόν», πρόσθεσε ο Καμερουνέζος άσος.

Όσον αφορά τα προβλήματα της ομάδας του, είπε: «Σίγουρα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τραυματισμούς αλλά και με τον Χρήστο Δεληγιάννη μας έβγαλαν από τον ρυθμό αλλά έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλή, ήρθε και ένας ακόμη παίκτης και πιστεύω ότι βρίσκουμε τον ρυθμό μας ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x