Γερμανία

Και άλλος για Λουκάκου

Μεγάλη πέραση φαίνεται πως έχει ο Ρομέλου Λουκάκου, καθώς αυξάνονται οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του με τελευταία τη Βόλφσμπουργκ.

Η Βόλφσμπουργκ είναι η τελευταία ομάδα που φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έχει ακουστεί για την Ντόρτμουντ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Ο γενικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς, παραδέχτηκε πως αν καταφέρουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Τσέλσι, τότε θα κινηθούν για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού.

Με την φανέλα της Έβερτον, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τους «μπλε» την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο διεθνής άσος σημείωσε 15 γκολ, πράγμα όμως που δεν φάνηκε να… συγκίνησε ιδιαίτερα τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού δείχνει αρνητικός στο να παραμείνει ο παίκτης και την νέα περίοδο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Όσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει η τιμή του παίκτη, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες να κινηθούμε γιαυτόν. Δεν βιαζόμαστε να αποκτήσουμε επιθετικό αν και είναι στις προτεραιότητες μας. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρουμε την τελική μας απόφαση για το ποιον θα κάνουμε δικό μας», υποστήριξε ο παράγοντας των «λύκων».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x