Stoiximan Super League

Και από Τρίτη… Ολλανδία

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν δύο φορές τη Δευτέρα και ετοίμασαν… βαλίτσες για Ολλανδία. Το πρωί της Τρίτης η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Άλλον… αέρα θα έχουν οι προπονήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού από την Τρίτη.

Η ομάδα, αναχωρεί το πρωί για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα βρεθεί στο Όστερμπεκ, όπου και θα καταστρωθεί το πλάνο βάσει του οποίου θα παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα μείνει στην Αθήνα και θα προπονείται μόνος του.

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του και αναμένεται να αποχωρήσει, αφού σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση, δεν συμφώνησε στη μείωση των αποδοχών που του προτάθηκε.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των δύο προπονήσεων της Δευτέρας, το πρωί οι ποδοσφαιριστές Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Το απόγευμα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με ασκήσεις με πάσες. Ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα.

Ο Ορέστης Καρνέζης που τις τελευταίες μέρες απουσίαζε με άδεια, επέστρεψε και θα ταξιδέψει κανονικά στην Ολλανδία, ενώ ατομικό για ακόμα μια μέρα ακολούθησε ο Μαυρίας.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x