Επικαιρότητα

Και δεύτερη κλοπή από τον ληστή με τη θηλιά

Μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και την προανάκριση που έγινε στην Ασφάλεια, ο 35χρονος παραπέμφθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Μια- μια διαλευκάνουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τις ληστείες και κλοπές που είχε διαπράξει ο 35χρονος «ληστής με τη θηλιά», μετά τη σύλληψή του στο Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης χάρη στα πλάνα που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πριν εισβάλει στο σπίτι μιας 56χρονης και περάσει τη θηλιά στο λαιμό της για να υποχρεώσει την 17χρονη κόρη της να του παραδώσει 600 ευρώ, ο 35χρονος είχε τρυπώσει στο σπίτι μιας 86χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο. Την απασχόλησε με διάφορα προσχήματα και είχε κλέψει από ένα συρτάρι χρήματα και ένα κόσμημα άγνωστης αξίας.

Μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και την προανάκριση που έγινε στην Ασφάλεια, ο 35χρονος παραπέμφθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία, απειλή και κλοπή. Η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δραστηριότητάς του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x