Stoiximan Super League

Και επίσημα «Λούτσο»

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα από τον Παναθηναϊκό και ο Αργεντινός θα φορά για ένα χρόνο τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Όπως αναμενόταν, ο Φιγκερόα θα αγωνίζεται και αυτήν τη σεζόν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Έτσι κι αλλιώς ο 32χρονος επιθετικός είχε βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο από την Τετάρτη και το μόνο που απέμενε για να ανακοινωθεί η απόκτησή του ήταν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί.
Οι εξετάσεις ήταν καλές κι έτσι ολοκληρώθηκε και επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο ίδιος ο Φιγκερόα τόνιζε τη χαρά του για την επιστροφή του στους «πράσινους», ενώ λογικά σε περίπου ένα μήνα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αφού όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε μεν ατομικές προπονήσεις για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα το να είναι κάποιος σε καλή κατάσταση και άλλο το να «πιάσει» αγωνιστικό ρυθμό.

Νωρίτερα ο «Λούτσο» βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και παρακολούθησε τους συμπαίκτες του να γυμνάζονται. Αυτή, πάντως, ήταν η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού από την Παρασκευή θα συμμετέχει και ο ίδιος σε αυτές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Luciano Figueroa για την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x