Super League 2

Και επίσημα στην Λαμία ο Καμαρά

Στην Football League με τη φανέλα της Λαμίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Φθιώτιδας μετά την αποδέσμευσή του απ’ την Καλλονή

Παίκτης της Λαμίας είναι και επίσημα ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (2/2).

Ο 37χρονος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με την Καλλονή, όπου αγωνίστηκε το πρώτο μισό της σεζόν και τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον Σενεγαλέζο επιθετικό Ανρί Καμαρά ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή όπου στο πρώτο μισό της σεζόν πραγματοποίησε 15 συμμετοχές πετυχαίνοντας τρία τέρματα.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής από το Ντακάρ θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στη Football League. Στο πρώτο του πέρασμα, τη σεζόν 2012-13,βοήθησε τα μέγιστα τον Παναιτωλικό στην επιστροφή της ομάδας του Αγρινίου στη Super League. Στην Ελλάδα τον έφερε ο Ατρόμητος τη σεζόν 2010-11.

O έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Στρασβούργο, στην Ξαμάξ, στη Γκρασχόπερς, τη Σεντάν, τη Γουλβς, τη Σέλτικ, τη Σαουθάμπτον, τη Γουίγκαν, τη Γουέστ Χαμ, τη Στόουκ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης, μέχρι και το 2008, ήταν 99 φορές διεθνής και έχει σκοράρει 29 γκολ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x