Μοτοσικλέτα

Και η Yamaha... τρίκυκλο (video)

Το νέο Tricity είναι το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία «Νέοι Τρόποι Μετακίνησης» της Yamaha και αποτελεί μια ολοκαίνουρια εμπνευσμένη πρόταση στο ζήτημα της προσωπικής μεταφοράς.

Σύμφωνα με τη Yamaha, το Tricity έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας μια φρέσκια προσέγγιση κατά την οποία, ανάλαφρη αίσθηση, σπορ χαρακτήρας, ευελιξία και ευκολία οδήγησης, αποτελούν τα βασικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν και του δίνουν σαφές προβάδισμα σε σχέση με τ’ άλλα μεγαλύτερα και βαρύτερα τρίτροχα σκούτερ.

Βέβαια, η ιαπωνική μάρκα άργησε κατά περίπου 4 χρόνια, διότι η Piaggio με το MP3 άλλαξε τα δεδομένα στα σκούτερ.

Η ομάδα ανάπτυξης του Τricity στην Yamaha Motor Corporation επικεντρώθηκε στη δημιουργία του μελλοντικού σκούτερ, δημιουργώντας μία ελκυστική και ταυτόχρονα ρεαλιστική εναλλακτική λύση για τις αστικές μετακινήσεις.

Οι βασικοί στόχοι του Tricity ορίστηκαν ως εξής : Απλό , εύκολο και ευχάριστο στην οδήγηση, ελαφρύ και με ευέλικτο χειρισμό, με αυξημένη αίσθηση σταθερότητας, άνετο σε διαφορετικές συνθήκες, λειτουργικό και πρακτικό μέσο αστικής μετακίνησης, με μοναδική σχεδίαση με έμφαση στην καινοτομία και στην προηγμένη τεχνολογία, χαμηλό βάρος και συνολικές διαστάσεις σε αρμονία με την κατηγορία των 125 κ.εκ. σκούτερ.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x