Ισπανία

Και η Μπαρτσελόνα θέλει Σουάρες

Θερμό προμηνύεται το ερχόμενο καλοκαίρι για τον Λουίς Σουάρες, καθώς ο Ουρουγουανός επιθετικός εκτός από τη συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ, ίσως να εξετάσει την προοπτική «μετακόμισης».

Στο μεταγραφικό στόχαστρο (και) της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες εν όψει της θερινής περιόδου, όπως υποστηρίζουν αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Καταλανοί έχουν εκφράσει και εκείνοι ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό επιθετικό της Λίβερπουλ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ της χώρας υποστηρίζουν ότι οι δύο ισπανικοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 120 εκατ. ευρώ στους «κόκκινους» για να μπορέσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή άσο, ο οποίος θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πάντως, η διοίκηση της βρετανικής ομάδας έχει τονίσει πολλάκις ότι δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Σουάρες, όπως και ίδιος, αφού η Λίβερπουλ θα παίξει μετά από αρκετά χρόνια στο Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x