Τένις

Και κακή… νικάει η Σερένα!

Αν και δεν έκανε και το καλύτερό της παιχνίδι, η Σερένα Ουίλιαμς νίκησε 2-0 σετ (7-6, 6-3) την Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς και έτσι προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του US Open.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Γι’ αυτό είναι το νούμερο «1»! Στο ματς με την Κίκι Μπέρτενς η Σερένα Ουίλιαμς δεν ήταν καλή, ωστόσο κράτησε την ουσία και με 2-0 σετ, προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του US Open.

Στο πρώτο σετ, η Αμερικανίδα τενίστρια «ζορίστηκε» αρκετά, καθώς χρειάστηκε τη διαδικασία του τάι μπρέικ (7-6) για να το πάρει. Στο δεύτερο, το νούμερο «110» του ταμπλό έκανε το μπρέικ για το 2-2, ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Σερένα «ξύπνησε» και έτσι το πήρε με 6-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x