Mini Football

Και με χιόνια και με κρύα…N'JOY UNI-League 13!

Η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα μας το περασμένο Σαββατοκύριακο δε θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στα παιχνίδια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος φοιτητών και σπουδαστών.

Το πάθος ξεχείλιζε για πολλοστή φορά και, ακόμα και μεσούσης της εξεταστικής περιόδου, οι ομάδες δείχνουν ότι δε χάνουν την όρεξη τους, με αποτέλεσμα να έχουμε για άλλη μία φορά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το βεληνεκές της διοργάνωσης έχει ξεφύγει μάλιστα από τα στενά όρια της χώρας, κάτι που έγινε αποδεκτό μετά την απίστευτη καμπάνια της UMBRO με τον Robert Carlos (Umbro Golaco) και τη συνέντευξη του τελευταίο για την διοργάνωση!

Το N’JOY είναι παρόν στην μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός εδώ και 5 χρόνια και απόλυτα συνδεδεμένο μαζί τους...

Αναλυτικά κάποια αποτελέσματα της Αθήνας:

Νothing toulouse- Shaolin 3-6
50-50-amigos 8-6
Κωστάκηδες-Πορνοσταρ 11-3
Παλαιοφαληρική Άνοιξη- killers 3-4
FC System-Power Puff Boys 7-7
Flwrez united-Abaleiros FC 14-4
Casper-Orlando Pirates 4-10
Eπιστήμονες-Fanta 7-10
Τα πουλάκια Τσιου-Atletico FC 3-4

Και κάποια αποτελέσματα από το Ηράκλειο Κρήτης:
VOTKA JUNIORS-DRINK TEAM 3-5
IΠΤΑΜΕΝΟΙ-ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 4-8
ΜΑΡΚ TRAVEL-LOS BANDALEROS 10-5
ROSONERI-JUST CAVALLI 0-10

Η διοργάνωση περικλείει στην μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίο ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr που προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές στα καλύτερα καταλύματα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς. Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύμματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στα Καλάβρυτα το http://www.montagesuites.com/ και στο Πήλιο το http://www.hotelkaravos.gr/

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του N’JOY UNI-League προκρίνεται στο miniEURO 2014, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x