Ελλάδα

Και ο Ματέους για Εθνική

Συνεχίζονται οι προτάσεις από μάνατζερ για τη θέση του προπονητή που θα αναλάβει την Εθνική στα προκριματικά του Euro 2016 της Γαλλίας με τελευταίο όνομα αυτό του Λόταρ Ματέους. Σε αναμονή για Ράμος.

Η λίστα των υποψήφιων νέων τεχνικών της «γαλανόλευκης» μεγαλώνει και ο συνολικός αριθμός των ονομάτων που έχουν προταθεί μπορεί να φτάνει σε... τριψήφιο αριθμό.

Η τελευταία πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ αφορά τον Λόταρ Ματέους. Ο 53χρονος Γερμανός προπονητής δεν εργάζεται κάπου αυτό το διάστημα και το τελευταίο πέρασμα του ήταν στην Εθνική Βουλγαρίας (σ.σ. 2010-2011). Η μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου έχει παραστάσεις από πάγκους Εθνικών ομάδων καθώς έχει εργαστεί τη διετία 2004-2006 και στην Ουγγαρία.

Πάντως, η περίπτωση του Λόταρ Ματέους δεν έχει πιθανότητες να προχωρήσει στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ομοσπονδία. Στην κορυφή της λίστας και για πολλούς, πρώτο φαβορί παραμένει ο Μάρκο Ταρντέλι, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής περιμένει εντός της εβδομάδας, την απάντηση του Χουάντε Ράμος στην πρόταση για διετές συμβόλαιο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στο ουκρανικό πρωτάθλημα και την Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ, όμως η περίπτωση του έχει αρκετές δυσκολίες λόγω των υψηλών απαιτήσεων του. Το θέμα του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος αναμένεται να κλείσει το αργότερο μέχρι του τέλος του μήνα.


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x