Μπάμπης Χριστόγλου

Και ο μύθος του Ολυμπιακού μεγαλώνει

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sportfm.gr για την τεράστια επιτυχία της ομάδας γυναικών βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Να στεναχωριέσαι, ρε φίλε, που πήρες μόνο έναν Ευρωπαϊκό τίτλο σε μια μέρα. Να στεναχωριέσαι που δεν κατάφερες να κάνεις ένα μοναδικό νταμπλ που όμοιό του δεν μπορεί να κάνει καμία ομάδα στον κόσμο όλο.

Μέσα σε διάστημα τριών ωρών ο Ολυμπιακός πήρε με τις κοριτσάρες του μια Ευρωκούπα στο βόλεϊ κι έχασε άλλη μια στις λεπτομέρειες στο αντρικό τμήμα.

Μια Ευρωκούπα με κατάθεση ψυχής, με τρομερή ανατροπή και επίδειξη δύναμης μέσα στην αφιλόξενη Προύσα. Το έκανε όμως... Και το έκανε διότι οι κορίτσαροι με τα ερυθρόλευκα αντλούν τα τεράστια ψυχικά αποθέματά τους από το έμβλημα που έχουν στη φανέλα τους.

Το γύρισαν με τις Ρωσίδες, το γύρισαν και με τις Τουρκάλες από τις οποίες, μάλιστα, είχαν χάσει εντός έδρας. Θέλει πολλά άντερα και μεγάλη μαγκιά για να πετύχεις αυτό που πέτυχε φέτος το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Και τα μπράβο ανήκουν και στους άντρες που αν και είναι νέα ομάδα κατάφεραν να φτάσουν σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό και να είναι πρώτοι με διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και να δείχνουν ότι πολύ σύντομα την ευρωπαϊκή κορυφή θα την κάνουν ξανά δική τους. Φυσικά και η χρονιά, όμως, ανήκει στις κοριτσάρες του Θρύλου, φυσικά και είναι υποχρέωση όλων μας από εδώ και στο εξής να μην τις αφήσουμε να παίζουν εμπρός σε μισοάδειες εξέδρες.

Για να τα λέμε όλα όμως... Η βραδιά αυτή με τους δύο μεγάλους τελικούς, αλλά και οι βραδιές που έρχονται σε πόλο αντρών και γυναικών αλλά και μπάσκετ δείχνει και το μεγαλείο του Συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει δική του την πρώτη φετινή Ευρωκούπα, αλλά υπάρχουν κι άλλες που περιμένουν στη σειρά... Και αυτό συμβαίνει διότι ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους αναλογικά με την εκπροσώπησή του σε όλα τα σπορ σε όλη την Ευρώπη.

Και αυτό διότι οι άνθρωποι που κρατάνε το τιμόνι στα διάφορα τμήματα είναι άνθρωποι που είναι πάνω απ’ όλα Ολυμπιακοί, είναι αφιερωμένοι στην υπηρεσία του συλλόγου και ζουν μόνο για να τον βοηθήσουν να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον μύθο του.

Γι’ αυτό και φτάσαμε να... στεναχωριόμαστε που πήραμε μόνο μια Ευρωκούπα σε μία μέρα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x