F1

ΚΑΙ pole position ΚΑΙ ρεκόρ ο Χάμιλτον!

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την pole position στις κατατακτήριες για το Grand Prix του Μπαχρέιν σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο όλων των εποχών στην πίστα. Πίσω του Ρόσμπεργκ και οι δύο Ferrari.

Αν και στους τρεις γύρους ελεύθερων δοκιμών η εικόνα του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ο Λιούις Χάμιλτον ήταν αυτός που έπρεπε στις κατατακτήριες του Grand Prix του Μπαχρέιν. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής όχι απλώς εξασφάλισε την pole position, αλλά έκανε και τον ταχύτερο γύρο όλων των εποχών στη συγκεκριμένη πίστα. Το ρεκόρ του Μαρκ Γουέμπερ από το 2005 ήταν 1:29.527 και ο Βρετανός το κατέβασε στα 1:29,493 στην Q3.

Ο ομόσταβλός του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, έμεινε δεύτερος, ενώ ακολούθησαν οι δύο Ferrari των Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο πέμπτο, αλλά τη δεύτερη Red Bull μόλις 15η, με τον Ντάνιιλ Κβίατ. Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Αλόνσο (που δεν του επετράπη από τους γιατρούς να τρέξει μετά το ατύχημά του στη Μελβούρνη), Στόφελ Βαντούρνε, ο οποίος ήταν δωδέκατος, δύο θέσεις πάνω από τον πολύπειρο άλλο πιλότο της McLaren, Τζένσον Μπάτον.

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 18:00 (ώρα Ελλάδος).

Αναλυτικά η κατάταξη:
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x