Stoiximan Super League

Και… ψυχολόγος ο «Τράι»

Το ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό είναι χωρίς… αύριο και ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει πως την Κυριακή δεν αρκεί μόνο η αγωνιστική ετοιμότητα.

«Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα», λέει το γνωστό ρητό και ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει πως δεν μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ μέσα σε λίγα 24ώρα. Η «Ένωση» παίζει την… ύπαρξή της την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ και ο «Τράι» εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται να δουλέψει αρκετά στο ψυχολογικό, με τους ποδοσφαιριστές του.

Εκτός από προπονητής, ο «Κολοσσός» θα αναλάβει και το ρόλο του… ψυχολόγου, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει τους παίκτες του με «κομμένα πόδια» στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ την Κυριακή. Έτσι, με «όπλο» την εμπειρία του, θα προσπαθήσει να τους διαχειριστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να αποβάλουν το άγχος και ταυτόχρονα να είναι σε κατάσταση εγρήγορσης σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Σήμερα η απολογία Αδαμίδη

Με καθυστέρηση μίας ημέρας θα γίνει η απολογία του Σταύρου Αδαμίδη. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ δεν κατάφερε να απολογηθεί χθες (11/4) στον ανακριτή, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στης ΓΑΔΑ. Έτσι, σήμερα αναμένεται να βρεθεί πάλι στην Ευελπίδων και θα περιμένει τι ακριβώς θα συμβεί με την περίπτωσή του. Πάντως, το πιθανότερο σενάριο για τον 39χρονο δικηγόρο –επειδή η υπόθεσή του είναι περίπου ίδια με αυτή του Ανδρέα Δημητρέλου- είναι να μείνει ελεύθερος με κάποια εγγύηση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x