Stoiximan Super League

Και πώς να πέσει;

Ο Άρης με μια εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε 5-1 του Αστέρα Τρίπολης και κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Με τον Ανδρέα Τάτο να κάνει απίστευτα πράγματα, να σημειώνει τρία γκολ, ο Άρης επικράτησε 5-1 του… αγνώριστου Αστέρα Τρίπολης και έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την παραμονή. Μεγάλη εμφάνιση από τους παίκτες του Παπαδόπουλου, με τους Τριανταφυλλάκο και Αγγελούδη να σκοράρουν επίσης. Μείωσε ο Κάφα, μετά από λάθος του Διούδη.

Το ματς:


Με κεκτημένη ταχύτητα από το Περιστέρι μπήκε ο Άρης στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι παίκτες του Παπαδόπουλου ήξεραν πως η κατάσταση είναι… δύσκολη και μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια. Ο Τάτος έφερε με κόρνερ τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, ο Παπαζαχαρίας έκανε την πρώτη κεφαλιά και με κοντινή προβολή ο Τριανταφυλλάκος άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας έψαχνε τα πατήματά του, καθώς η ενδεκάδα που αγωνιζόταν έπαιζε για πρώτη φορά μαζί.

Πάνω που άρχισε να βρίσκει το ρυθμό της η ομάδα της Τρίπολης, ήρθε ένα γκολ… ποίημα από τον Τάτο να κάνει το 2-0 και να «μαγκώσει» εκ νέου τους Αρκάδες. Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας είχε την μπάλα στα πόδια του. Ο Άρης είχε αυτό που ήθελε, προσπαθούσε να το διατηρήσει και το έκανε… μάλλον εύκολα. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας, είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρίες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Άρη να «περιμένει» όπως και στο πρώτο, όμως μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Αγγελούδης, με την βοήθεια του Καστέλς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Αστέρας προσπάθησε και μείωσε με τον Κάφα, μετά από λάθος του Διούδη, όμως ο Τάτος με πέναλτι ανέβασε το σκορ εκ νέου στο 4-1. Μάλιστα, ο κοντόσωμος άσος του Άρη, έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με νέο σουτ, ψιλοκρεμαστό έξω από την περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με τον Άρη να είναι έτοιμος να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη επί του Αστέρα και να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες εμφανίστηκαν τραγικοί, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Τάτος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Αγγελούδης (64’ Οικονομόπουλος).

Στον πάγκο: Βελλίδης, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης, Νταμαρλής, Διαμαντάκος.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντης, Κοντοες, Πιπινης, Κουρμπελης, Φορμίκα, Σέτι (46’ Ντε Μπλάσις), Καστέλς, Ναβάρο, Φραγκουλάκης (57’ Λέντσε), Ναβάρο (74’ Μπακασέτας), Κάφα, Καλαντζής.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Έγκον, Γιαλούσης, Ρούσσης.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»



Control room



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x