Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Και στην Α1 με Ζιάγκο η ΑΕΚ

Στον πάγκο της ΑΕΚ θα παραμείνει και στην επιστροφή της στην Α1 ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Τυπικό θέμα η ανανέωση του συμβολαίου μετά τον αγώνα του Σαββάτου με το Ψυχικό.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Ο άνθρωπος που ανέλαβε με επιτυχία να οδηγήσει την «Ένωση» από τη Β’ Εθνική και πάλι στην Α1 με δύο διαδοχικές ανόδους έχει την ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης της ομάδας.

Η απόφαση του ΔΣ να παραμείνει στο πόστο του είναι ομόφωνη και απλώς αναμένεται να επικυρωθεί μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στην Α2. Στη συνάντηση αυτή, πέρα από την επισημοποίηση της συμφωνίας, θα γίνουν και οι πρώτες συζητήσεις για το σχεδιασμό εν όψει της επόμενης περιόδου, που θα βρει την ΑΕΚ ξανά στην Α1 μετά από τρία χρόνια, με μεγαλύτερες απαιτήσεις και σε συνθήκες πολύ πιο σκληρού ανταγωνισμού.

Για την ώρα, πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ σκέφτονται μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου με το Ψυχικό στο κλειστό της Ζωφριάς, όπου θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν πρώτοι στην Α2 (σε περίπτωση ήττας της «Ένωσης» και νίκης του Κοροίβου στην Αγία Παρασκευή απέναντι στους ουραγούς παίρνει την πρωτιά η ομάδα της Αμαλιάδας). Έξτρα κίνητρο προσφέρει το γεγονός ότι το Ψυχικό είναι… υπεύθυνο για τη μία από τις μόλις τρεις ήττες που έχουν υποστεί φέτος οι «κιτρινόμαυροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x